Training voor topsporter

Ben je een fanatiek sporter en wil je nòg beter worden?
Zoek je een aanvulling op je wekelijkse training of kom je met je team niet verder? Dan help ik jou graag!

Ik heb talloze sporten zelf beoefend waarvan BMX (op wereldniveau) tot op heden mijn grootste passie is.

Ik weet als geen ander hoe het is om te presteren op hoog niveau en hoe je je hier op kan voorbereiden.

Tevens heb ik veel ervaring met het begeleiden van sporters van amateur- tot wereldniveau. Voetbal, bodyboulding, basketbal,
cricket, softbal, BMX: sporters uit verschillende disciplines hebben met mijn persoonlijke begeleiding hun prestaties verbeterd.

Ben jij de volgende?

1 uur 50,-
5 x 1 uur 450,-
10 x 1 uur 900,-
50 x 1 uur 2000,-
Nathalie Metheuver

Ik zit lekkerder in mijn vel, ben trots op mijn lichaam

    

"Uit mijn omgeving kreeg ik al na een paar maanden verbaasde reacties over hoe sterk ik was geworden en hoeveel uithoudingsvermogen ik had. Toen ik op een gegeven moment 70 kg aan het deadliften was, kon ik dat bijna niet geloven. Zonder Junny had ik dat gewicht er nooit aan durven hangen. Buiten de lessen komen zijn quotes zoals 'Pain is temporary' nog best wel eens voorbij in mijn hoofd."

Paula Schut

Nooit gedacht dat ik op mijn 28e nog zo sportief zou worden

   

"De lessen zijn telkens anders en altijd een uitdaging: touwtje springen, autobanden vooruit slepen, pull ups met een elastiek en mijn laatste training lukte het eindelijk om op een hoog blok te springen. Mijn vetpercentage nam behoorlijk af. Ik voel me sterker en zekerder. Er is veel mogelijk als je maar hard er voor werkt. "

Davinia Croes

Ik ben 15 kilo afgevallen!

    

"Ik trainde twee keer per week bij Junny. Ik wilde me fitter voelen omdat ik de pelgrimstocht Camino Santiago de Compostela wilde lopen. In het begin was het lastig om een training vol te houden. Junny pushte mij het uiterste uit mijzelf te halen. Ik ben 15 kilo afgevallen! Ik overtrof mijn eigen verwachtingen."

Yira Sint Jago

Junny is een echte drill sergeant, maar dan een aardige

    

"Elke les bij Junny is weer anders. Elke week wordt je verrast met nieuwe oefeningen. Een uur lang ben je bezig met een explosieve training, waar hij de foccus legt op elke spiergroep. Ik ga met veel plezier elke week bij hem sporten. In deze tijd ben ik me veel strakker in mijn vel gaan voelen en is mijn conditie flink verbeterd."