BMX clinic van een expert

Ben je op zoek naar een leuk idee voor je verjaardags- of vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of gewoon een sportieve middag met vrienden?

Boek dan een BMX-clinic bij de Europees Kampioen 2022 !

BMX is een explosieve sport waarbij snelheid, behendigheid en fietsbeheersing centraal staat.

Tijdens de clinic leer je de (basis)vaardigheden die centraal staan bij het BMX-en. Natuurlijk leren we je ook een aantal coole tricks.

Ook als je al ervaring hebt, kun je in deze clinic genoeg bijleren. Junny en Javier helpen je individueel met tricks die je wil leren ongeacht je niveau.

Minimale leeftijd: 8

Bij goede fietsbeheersing: 7

Minimaal 5 deelnemers

Maximaal 15 deelnemers

Het ideale kinderfeestje

voor stoere, sportieve kinderen

Junny Brejita in ZAPPsport

Keep up the good work!

    

"De kinderen luisterden goed naar je. Je bouwt de clinic goed op. Eerst even bij de kantine inrijden, laten wennen aan de fiets. Je laat de kinderen pas ophouden met inrijden indien ze de fiets beheersen, daar let je goed op, alles voor veiligheid. Je hebt ze goed de basis geleerd van BMX. Iedereen was erg enthousiast en bij een aantal smaakt het naar meer, dus een proefles lijkt in het verschiet te zitten. "

Arjan

De BMX-clinic is een aanrader!

    

"Wij hebben een hele leuke tijd op de baan gehad! Duidelijke uitleg en genoeg ruimte om zelf in te schatten wat wij wel en niet durven en een wedstrijdje als slotstuk. Zowel techniek, kracht als lef kwam om de hoek kijken. Erg leuk om als groep te doen."

 

33,-

Per persoon

FCC the Wheely’s
De Geerenweg 6E
3741 RS Baarn

BMX-trainers

 

Meer info of reserveren?