Sport met vrienden!

Wil je het plezier van samen trainen én persoonlijke aandacht voor jouw sportieve doelen?

Dan is een small group training ideaal!

Sport bijvoorbeeld elke week met vrienden, je buurvrouw of collega’s.
Je meldt je eigen groep aan.

Naast de gezelligheid van samen trainen is er ruim aandacht voor persoonlijke doelen, conditieverbetering en spieropbouw.

Groepen van 2-4 personen

Circuittraining en krachttraining

Samen sporten

Davinia Croes

Ik ben 15 kilo afgevallen!

    

"Ik trainde twee keer per week bij Junny. Ik wilde me fitter voelen omdat ik de pelgrimstocht Camino Santiago de Compostela wilde lopen. In het begin was het lastig om een training vol te houden. Junny pushte mij het uiterste uit mijzelf te halen. Ik ben 15 kilo afgevallen! Ik overtrof mijn eigen verwachtingen."

Yira Sint Jago

Junny is een echte drill sergeant, maar dan een aardige

    

"Elke les bij Junny is weer anders. Elke week wordt je verrast met nieuwe oefeningen. Een uur lang ben je bezig met een explosieve training, waar hij de foccus legt op elke spiergroep. Ik ga met veel plezier elke week bij hem sporten. In deze tijd ben ik me veel strakker in mijn vel gaan voelen en is mijn conditie flink verbeterd."

Arjan

De BMX-clinic is een aanrader!

    

"Wij hebben een hele leuke tijd op de baan gehad! Duidelijke uitleg en genoeg ruimte om zelf in te schatten wat wij wel en niet durven en een wedstrijdje als slotstuk. Zowel techniek, kracht als lef kwam om de hoek kijken. Erg leuk om als groep te doen."

Paula Schut

Nooit gedacht dat ik op mijn 28e nog zo sportief zou worden

   

"De lessen zijn telkens anders en altijd een uitdaging: touwtje springen, autobanden vooruit slepen, pull ups met een elastiek en mijn laatste training lukte het eindelijk om op een hoog blok te springen. Mijn vetpercentage nam behoorlijk af. Ik voel me sterker en zekerder. Er is veel mogelijk als je maar hard er voor werkt. "